Bayern spiller indfangning, Kovac under pres

I mellemtiden blev mesterne frustreret af et Dodi Lukebakio hattrick, der tjente lavt Fortuna Dusseldorf en del af pointene i en spændende 3-3 draw. Flere tabte point hæver trykket på den unge boss Niko Kovacs skuldre, som har set sin side – den overvældende favorit til ligatitel i begyndelsen af sæsonen – glider ned til femte plads, næsten uoverstigelige ni point bag liga-ledere og gamle rivaler Borussia Dortmund. Det ville tage et mindre mirakel for giganterne at klage det underskud tilbage.
 hattrick
Mesterne havde åbnet en to-måls fordel efter kun 20 minutter og på det tidspunkt så det mere ud til, hvor mange Bayern ville score. Men ikke for første gang var denne sæson defensiv svaghed deres fortrydelse, da de tillod deres dårlige modstandere en vej tilbage i spillet.

Bayern har tabt tre gange allerede denne sæson og har vundet kun halvdelen af sine league møder. Af en endnu mere presserende bekymring er det faktum, at de indrømmer mål til en hastighed tæt på 1,5 mål pr. Spil, mens de scorer mindre end to pr. Spil.
For første gang i denne sæson er de ikke længere favoritterne til at få deres hænder på ligatitel. Efter at have været på -110 trods nederlag til Borussia sidste gang, er Bayern nu ude på +125 for at blive kronet champions igen.

Næste op til mesterne er en potentiel vanskelig tur til Nürnberg. Under normale omstændigheder vil du sige, at dette er den type spil, som Bayern ville vinde med aplomb, men disse er langt fra normale forhold i München-klubben – et andet tilbageslag denne kommende weekend kunne godt stave slutningen for Niko Kovac og hans korte ansættelse på skibets ror.

Arkiverede artikler

Det var et spil værd at anledningen, da Borussia Dortmund kom bagfra to gange for at slå Bayern München 3-2 og slå et imponerende slag i løbet af den tyske ligatitel. Vinderen betød, at Borussia forbliver ubesejret i Bundesliga denne periode, og endnu vigtigere, strakte sin fordel over Bayern til et enormt imponerende syv point.

For Bayern var det endnu en bekymrende slip-up i ligaen. Efter at være blevet holdt til en 1-1 draw af Freiburg i deres sidste liga møde, nederlag her så de forsvarende champions glide hele vejen ned til femte i bordet, bag ligesom Eintracht Frankfurt og RB Leipzig.

Dortmund trækker man udvider bly
Dortmund ser snævert af Werder Bremen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *