Bayern udvider før trods draw

Forsvarende mestere Bayern München sidder nu to punkter klart øverst på bordet, og med kun tre spil tilbage til at spille i den indenlandske kampagne er titlen næsten i deres hænder. Bayern fulgte deres to thrashings af Dortmund og Fortuna Düsseldorf med en smal, 1-0 sejr over Werder Bremen.

Niklas Sule

Niklas Sule scorede det eneste mål for spillet med kun 15 minutter tilbage til at pakke op tre afgørende punkter. Bayerns form har været fremragende i løbet af anden halvdel af sæsonen og har givet dem mulighed for at klage tilbage et syv point underskud til Borussia Dortmund.

Bayern gav imidlertid deres rivaler håb dette sidste weekend efter at de blev holdt til en 1-1-træk ved en kæmpende Nürnberg side. Resultatet kunne have været endnu værre for Bayern efter deres værter savnede en sen straf, som ville have givet dem alle tre point.
München faldt bagud i det bayerske derby i det 48. minut, og Costa Pereira konverterede fra kanten af straffesparksfeltet. Men Bayern fandt en equalizer med 15 minutter tilbage, da Serge Gnaby formåede at styre Kingsley Comans kryds ind via hans skinne.

Der var så tid til ligelederne at gå på jagt efter en vinder, men det var Nürnberg, der kom tættest på at snappe spillet fra straffesparken. Men Tim Leibold savnede sin indsats fra 12 yards og begge parter blev tvunget til at bosætte sig for en del af spoilerne.

Bayern har nu vundet flere spil end nogen andre og scorede flere mål end nogen anden i Bundesliga – de burde pakke op ligaen titel herfra. Mesterne er prissat til kun -2000 for at bevare deres krone og de er vært for Hannover 96 næste gang ud.

Arkiverede artikler

Det har været et af de mest spændende titelløb i Europa denne sæson, men endelig har vi dagslys mellem Bayern München og Borussia Dortmund. Forsvarsmester Bayern slog deres rivaler 5-0 den foregående weekend, før de satte yderligere fire forbi Fortuna Dusseldorf i sidste weekend for at få et punkt klart øverst på bordet.

At 5-0-tapet til München må helt sikkert have rystet Borussia, men de kom godt i gang i den forløbne weekend. Titeludfordrerne optog en komfortabel 2-1 sejr over Mainz, da de fortsætter med at kæmpe for den hjemlige krone.

Dortmund tager point i derby win
Dortmund trækker man udvider bly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *