Bayern vinder at hæve presset

Borussia blev ikke hjulpet af en dominerende Bayern München-præstation, da de fejrede Schalke til side 3-1. James Rodriguez satte en fremragende præstation, da mesterne viste sig, at de ikke er ved at give op deres hjemmekrone uden kamp.

Bayern tog føringen i 11 minutter, men det var ikke helt klart at sejle til hjemmeholdet. Ahmed Kutucu udlignet til Schalke i 25 minutter, og Niko Kovac så ud som om han igen ville komme under pres i dugoutet.

Men Robert Lewandowski restaurerede mesterens fører blot to minutter senere, og Serge Gnabry satte resultatet uden tvivl lige før timemærket. Ud over resultatet var det den måde at præstere på, der vil have bragt glæde for Bayern fans.

Siden flyttede bolden hurtigt og skarpt og gav næppe deres modstandere tid til at bosætte sig. Dette har ikke været en af Bayerns fineste sæsoner hidtil, men de er stadig meget i jagten på ligatitel og selvfølgelig vært Borussia Dortmund i april – dette spil kunne godt beslutte udfaldet af kronen.

Bayern har nu vundet 14 af 21 ligaudflugter til dato, kun en mindre end Borussia Dortmund. Det er de fire liga-tab, der har ødelagt Bayerns chancer for at beholde deres titel, men de scorer nu med en hastighed på over to mål pr. Spil – kun Dortmund har scoret mere.
Denne seneste sejr har tjent til at forkorte Bayerns odds for at vinde en anden Bundesliga-krone. De er nu på niveau med Dortmund på -110, og det er virkelig nakke og hals mellem de to største klubber i landet, da vi går ind i kampens sidste tredjedel.

Arkiverede artikler

Ingen af de to bedste lykkedes at tage alle tre point i den sidste weekend i tyske Bundesliga, men et punkt for Borussia Dortmund på vejen betyder, at de har udvidet deres føring øverst på bordet og forkortet deres odds på at løfte ligatitel . Borussia trak 1-1 væk til Eintracht Frankfurt i form og er nu syv punkter, der er fri for chasingpakken.

Det skyldes, at Bayern München slap op og tabte 3-1 væk til Bayer Leverkusen, igen at sætte træner Niko Kovac under pres. De har nu faldet ned til tredje, hvor Borussia Mönchengladbach flytter op til anden efter en 2-0 sejr til Schalke.Fodbold fodbold

Dortmund slår sent for at gå på toppen af bordet
Dortmund tager point i derby win

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *