Bayern vinder og er tilbage som favorit

På trods af at de seks runde runde efter deres rivaler er færdige, har Bayern Munches sjette liga-sejr i træk gjort holdet til favoritten igen for at bevare sin Bundesliga-krone. En langsom start til sæsonen under Niko Kovac så siden tabe tre gange, og træneren kommer under et par tidlige pres, men Kovac har siden stabiliseret skibet med aplomb.

Robert Lewandowski var også på scoringsbladet og indpakket de point, der var sent i spillet, og den polske internationale bliver nødt til at være det bedste, hvis Bayern skal vinde ligatitel igen. Leon Goretzka pose også en brace som Bayern sjældent kom under presset fra sine værter.

Ligakampionerne har nu vundet 12 af deres ligaspil denne periode, men disse tre tab kunne godt ende med at koste dem dyrt. De scorer nu med en hastighed på over to mål pr. Spil, og de har scoret et ensomt mål i et ligaspil lige en gang siden midten af november. Kort sagt, Bayern synes nu at gå fra styrke til styrke.

Som sådan er deres odds på en anden titel triumf blevet reduceret betydeligt. Efter at have været ude på +110 på forhånd, er Bayern nu på bare -120 for at beholde sin indenlandske titel, hvilket betyder, at det fuldt ud forventes at klage tilbage på det sekspoint-underskud i løbet af anden halvdel af sæsonen.

Bayerns næste ligamøde er et hjemmebane mod at kæmpe mod Stuttgart og er en, de vil forvente at vinde med autoritet. Den sovende kæmpe har helt sikkert vækket og nu er det op til Borussia Dortmund at forsøge at holde deres nerve i hvad der skal være en spændende anden handling til dette skuespil.

fodbold nyheder

Arkiverede artikler

Med en ugens runde spillede også i Tysklands Bundesliga denne sidste uge, er der blevet spillet to kampe de sidste syv dage med potentielle konsekvenser i titelløbet. Nuværende bordtopper Borussia Dortmund blev afleveret sin første liga-nederlag af sæsonen væk for at kæmpe Fortuna Dusseldorf, før han kom til en smal endnu vigtig sejr over Borussia Mönchengladbach.

Dette tab har dog efterladt døren lidt længere år for at forsvare mester Bayern München. Giganterne registrerede to lige sejre uden at give et mål, og dermed skære Borussia’s bly øverst på bordet til kun seks point.

Dortmund vinder igen for at holde bly
Kan Borussia tilbyde en mere vedholdende titel udfordring denne gang?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *