Dortmund vender tilbage til vindende måder

Der var en imponerende præstation fra Jordan Sancho, da Dortmund kom tilbage til vindende måder på bekostning af Eintracht. Ungeren kom ud af bænken efter at have indstillet det andet mål for Borussia, da Lucien Favre siden fandt sin spor for at sætte denne ligakonkurrence ud over deres modstandere.
Sancho har nu tre assisterer i fire spil til Dortmund, og hans form kunne være afgørende for intensiteten og længden af hans sides titeludfordring. Klubben sidder andet i bordet med to sejre og uafgjort fra tre kampe.
På trods af vinderen er der dog ingen ændring i Borussias pris for at vinde en første tysk ligatitel siden de dage, hvor Jurgen Klopp var i dugoutet. Borussia forbliver på +1200 og fangst Bayern forbliver meget en høj ordre.
Dortmund er dog favorit til at slutte som “bedste af resten.” Du kan tilbage klubben på -138 for at afslutte toppen af bunken med undtagelse af Bayern München fra væddemålet og givet deres opmuntrende form i starten af dette sæson, det synes at være en fornuftig indsats at gøre.

Måske mest opmuntrende for Dortmund fans var at se spansk angriber Alcácer komme straks væk. Den 24-årige er på +1400 for at afslutte kampagnen som topscorer, med kun Timo Werner fra RB Leipzig og en bestemt Robert Lewandowski med kortere odds.

Dortmund har nu to testkampe, først mod Club Brugge i UEFA Champions League før de rejser til Hoffenheim i hjemmekonkurrence denne weekend. Hoffenheim har tabt to af sine åbning tre spil og Borussia vil håbe at opbygge et dampstød, hvis det er at fange Bayern.

Bayern går marchere på
Back-to-back Bundesliga nederlag til Bayern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *