Dortmund vinder igen for at holde sig klart øverst

Liga-ledere Borussia Dortmund kom to gange bagud for at slå Bayern München 3-2 og forblive fire point klare øverst på bordet, da vi går ind i den internationale pause. Robert Lewandowski scorede to gange for mesterne mod sin tidligere klub – åbnet scoringen i 26 minutter og genoprettede føringen i 52 minutter – men i sidste ende var det ikke nok, da træner Niko Kovac begyndte at komme under stigende pres.

Dortmund scorede en udligning fra straffesparket med Marco Reus-konvertering, med den tyske internationale bagning en egen beslag i et spændende møde. Og den spanske angriber Paco Alcácer viste sin værdi for Dortmund-sagen med 17 minutter tilbage, racing igennem for at score, hvad der skulle vise sig at være vinderen med aplomb.

Lewandowski troede, at han havde udlignet, samt scoret et hattrick, tre minutter i skade tid, men hans kloge hæl blev korrekt udelukket til offside. Punkterne blev i Dortmund, og coach Lucien Favre samt klubbens fans kan begynde at tænke på en vedvarende titeludfordring.

Klubben er ubesejret i ligaen, har vundet otte af sine 11 kampe og scorer med en imponerende sats på tre mål pr. Spil. Desuden har de en fire point pude over Borussia Mönchengladbach og en syv point fordel over forsvarende mestere Bayern München.

Som følge af denne afgørende sejr er Borussias pris på at vinde sin første Bundesliga-krone siden 2012 blevet skåret. Efter at have været på +275, er Dortmund nu på bare +100 for at få sine hænder på liga-trofæet. Næste op til Favre og hans spillere er en vanskelig tur til Mainz, men det er en, de skal overvinde, hvis de har ægte titelsætninger.

Red Bull Leipzig kunne tilbyde udfordringer udenfor
Dortmund vinder igen for at holde bly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *