Kan Borussia tilbyde en mere vedholdende titel udfordring denne gang?

Dortmund fans vil håbe på en mere stabil tur end de lykkedes i den foregående kampagne. Borussia tjente i sidste ende en fjerdeplads finish, otte point bag Schalke, som kom anden og en stor 29 point off champions Bayern.

Dortmunds hovedproblemer var på tværs af backlinjen sidste sæson, med siden indrømmet 47 mål, en sats på tæt på 1,5 mål pr. Spil. Det er simpelthen ikke godt nok til et hold, der har håb om at udfordre for ligakroner og andre hædersbevisninger.

Schweiziske træner Lucien Favre er nu på roret af skibet, og Borussia fans har grund til at være håbfulde forud for den nye sæson. Han kan indgyde en defensiv disciplin i holdet uden at ofre offensiv kvaliteter, der har gjort Borussia til et af holdene til at se de sidste otte eller ni år.

Det minimale minimumsmål for denne sæson skal være en top-four-finish, et mål som Borussia er på -500 for at opnå. Deres største problem kan godt være mangel på en out-of-out topklasse målskuespiller i den sidste tredjedel.

Ikke desto mindre ser det ud til, at det er Dortmund-klubben, der bliver Bayerns største rivaler for en titeludfordring i de kommende måneder. Borussia er på +600 for at vinde deres første ligakrone siden Jurgen Klopp var ved roret af skibet.

Bayern vinder og er tilbage som favorit
München fik chancen for titeljagt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *