Leeds og Arsenal har drømt England

London – En dag efter den bitre nederlag Manchester United, kan juble fodbold moderlandet igen. Årsag: De to andre engelske repræsentanter i kvartfinalen i Champions League har vundet deres første ben. Leeds United indkøbt med en fortjent i denne højde 3: 0 (1: 0) mod de spanske mestre Deportivo La Coruna en strålende udgangsposition for det andet ben i to uger. Den 2: 1 (0: 1) vinde over Arsenal sidste års finalist FC Valencia lover for returrejsen spænding.

I den nye udgave af den europæiske Cup Winners’ endelige i 1980, havde Valencia vundet på straffe, de 38.000 tilskuere i den udsolgte Highbury Park oplevede to meget forskellige halvdele. Først de fire-tiden spansk mester var den klare trendsættende hold og gik gennem Roberto Ayalo (41) fortjente føringen. Men så kom de “gunners” transformerede fra kabinen og gjorde en dobbelt slag fra resten en guide. I det 58. minut lykkedes det franske internationale Thierry Henry afbalancering bistået sin landsmand Robert Pires. To minutter senere, Ray Parlour markeret med en strålende langtrækkende skud, 2: 1, og sørget for, at serien af ​​hjemmet denne sæson ubesejret hold fra manager Arsene Wenger yderligere afholdt.

I den anden duel kom Leeds United med en forfriskende angribende fodbold til succes, mens Deoprtivo La Coruna skuffende over hele linjen. Værterne var meget mere engageret i tackle og oparbejdet en række gode chancer. Det første tog irlænder Ian Harte med en hårdtslående 17-yard frispark under overliggeren, som ikke synes imidlertid uholdbar for målmand Jose Molina. I anden halvdel øget Alan Smith i den 51. minut efter en aflevering fra Harte hovedet 2: 0. Fra et hjørne af den udestående hårdhed og en yderligere bommert af Molina Rio Ferdinand lykkedes den 66. minut selv den 3: 0, med semifinalerne sandsynligvis vil være at tage mere.

Bayern med respekt for Manchester
Indfangning: Galatasaray chok Real