Mönchengladbach går anden med sejr

Bayerns nederlag har gjort det muligt for Borussia Mönchengladbach at gå anden efter en 2-0 sejr til Schalke. To mål i de sidste fem minutter, fra Christoph Kramer og Florian Neuhaus, sørgede for de punkter, som Borussia kantede over Bayern München på målforskellen.

Mönchengladbach har nu vundet tre kampe i træk og er uden tvivl overraskelsespakken i denne Bundesliga-kampagne. De har vundet over halvdelen af deres spil, scorer på over to mål pr. Spil og prale af den fælles bedste defensive post i divisionen.

De er stadig langt bag Borussia Dortmund og Bayern med hensyn til odds for at vinde titlen, men deres konsistente form betyder, at de ikke kan udelukkes på dette afgørende tidspunkt i sæsonen. Efter at have været helt ude på +15000, er de nu på kun +6600 for at fange en usandsynlig indenlandsk titel.

Mönchengladbach kommer ind på bare -900 for at få fat i en top-fire-finish og kvalificere sig til næste sæson udgave af UEFA Champions League, dog. Næste op til dem er et hjemmespil mod Hertha Berlin, hvor de vil se at gøre det til fire ligaer vinder i træk.

Arkiverede artikler

En anden runde af inventar i Tysklands Bundesliga bragte en anden sejr for både Borussia Dortmund og Bayern München, da de gamle rivaler etablerede sig meget som frontløbere i denne titelløb. Bordspillere Borussia Dortmund fik bolden til at rulle med en 5-1 sprængning af at kæmpe Hannover 96 sidst i lørdag eftermiddag.

Den følgende dag indførte Bayern en lige så imponerende præstation, da de børstede Stuttgart til side med en 4-1 sejr. De forsvarende ligakampioner har nu vundet syv ligakampe i træk, men forbliver seks point bag Dortmund øverst på bordet.

fodbold ny

München fik chancen for titeljagt
Barthez: "Dommeren ødelagde festen"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *