Red Bull Leipzig kunne tilbyde udfordringer udenfor

Red Bull vil se at hoppe tilbage fra sidste sæson skuffende kampagne for at udfordre Borussia og Bayern øverst på bordet. Efter at have afsluttet sjette sidste sæson og mangler Champions League kvalifikation, vil træner Ralf Rangnick se på at skubbe på og gøre fremskridt i denne sæson.

Siden kan have tabt nøgle midtbanespiller Naby Keita til Liverpool, men tre signeringer kunne godt styrke denne hold. Matheus Cunha er kommet ind fra FC Sion, mens spændende sydamerikanske prospekt Marcelo Saracchi har sluttet sig til den argentinske gigantiske flodplade.

Red Bull vil håbe på Champions League-kvalifikation denne gang og siden er på -138 for at klare en top-four-finish, kommer slutningen af sæsonen. Fremadrettede Timo Werner vil være afgørende for ethvert håb om at holde sig til toppen af bordet – den 22-årige er på +800 for at afslutte sæsonen som topscorer i ligaen, med kun Lewandowski foran ham i prissætningen.

En direkte titel gevinst kan dog være lige uden for denne gruppe. Red Bull er på +2500 for at bryde kronen væk fra Bayern.

Bayern gør det tre i træk
Dortmund vinder igen for at holde sig klart øverst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *