Back-to-back Bundesliga nederlag til Bayern

Det er nu to lige nederlag for tyske ligamester Bayern München, og Niko Kovacs side har kun taget et punkt fra en mulig ni. Først kom den skuffende 1-1 tegning derhjemme til Augsburg, som på det tidspunkt lignede et mindre blip.Så kom deres første tab af sæsonen, en 2-0 omvendt til Hertha Berlin. Nu er blipet i reel fare for at blive til et dias, da Bayern næppe var i dette spil mod Mönchengladbach som en konkurrence.

Siden var to mål nede inden for 16 minutter og trods at leveparten havde besiddelse af besiddelse sjældent bekymrede Borussia-backlinjen. Efter at have vundet deres første fire league-spil i sæsonen og etableret sig i spidsens hoved, har Bayern nu faldet bag som Werder Bremen og RB Leipzig i ligaen.

Mesterne scorer med en hastighed på mindre end to mål pr. Spil og har slet ikke scoret i deres sidste to league møder. Mere om det er, at de nu indrømmer over et mål pr. Spil og har lækket fem mål i de sidste to kampe.

Som følge heraf har oddsene på Bayern München, der bevarer sin Bundesliga-krone, strakt sig de seneste uger. De er favoritterne til at afslutte kampagnens top af bunken, men er gået fra -1000 op til -500 for at få det til at ske.

Deres næste liga spil er et andet vanskeligt forslag, væk til Wolfsburg. Det er et spil, hvor Bayern desperat har brug for noget for at stoppe rotten.