Barthez: “Dommeren ødelagde festen”

Post-match reaktionerne til UEFA Cup finalen onsdag aften i Göteborg. Fabien Barthez plage imod hans udvisning. José Anigo, Marseille træner, vender tilbage til udgangen af ​​hans målmand, et rigtigt vendepunkt for dette møde. Hvad angår Rafael Benitez, lykønsker han solidariteten i hans hold.

José Anigo (Marseille coach)

I den første periode gjorde vi mere end lige spil med Valencia. Men eviction har ændret situationen. Straffen, jeg kan forstå, men udvisningen, finder jeg alvorlig. Mr. Collina kan have forkælet finalen, men han er fortsat en stor dommer. Klokken ti mod elleve blev det kompliceret, det var ikke det samme match. Klokken elleve mod elleve ville vi have opnået et resultat. Men i løbet af disse fire måneder lærte vi godt, og jeg lykønsker spillerne. Jeg håber, at vi vil afslutte vores projekt næste sæson, med et hold, der kan drive os tilbage til European Cup. Jeg har ingen vrede mod nogen, og denne udvisning sætter ikke spørgsmålstegn ved alt, hvad der er gjort i fire måneder. Ingen så os i finalen, men vi opfyldte de mål, vi havde sat os.

Fabien Barthez (Marseille)

Der var virkelig plads til et resultat. At miste fodbold, vi accepterer, men på den måde blokerer den. Dommeren ødelagde festen alene. Han havde allerede whistled en straf i en kamp mod Spanien, der ikke var der overhovedet. Jeg ved ikke, om der er jalousi fra hans side, eller hvad. En rød i en finale er hård. Vogter, det er allerede utaknemmeligt, fordi der ikke længere findes nogen bag os. Men der har været ændringer i reglen, og hvis vi ikke længere kan spille vores spil … skal fodboldmyndighederne måske tænke over det.

Camel Meriem (Marseille)

Det er en stor skuffelse. Alt for dårlig kæmpede vi ikke på lige vilkår til slutningen. Finaler, vi spiller ikke meget i en karriere. Under alle omstændigheder har vi bevist, at vi havde niveauet, fordi vi gjorde lige spil i 45 minutter, indtil udelukkelsen af ​​Fabien Barthez.

Brahim Hemdani (Marseille)

Alt var godt, vi begyndte at blive bedre, vi satte vores fod på bolden, vi gik i den rigtige retning, men vi var nødt til at gennemgå en voldgiftsafgørelse. Barthez er den sidste forsvarer, hr. Collina har valgt at anvende reglerne, men stadig en følelse af uretfærdighed.

Christophe Bouchet (formand for Marseille)

Det er ikke en voldgiftsafgørelse, det er stoppet af kampen. Selv UEFA præsident Lennart Johansson var forfærdet. Det er en skam at have gjort et kursus så rent og ligetil, indtil da at falde sådan. Det giver ikke mening. Jeg kan ikke engang blive skuffet. Afslut i en fishtail sådan, det er forfærdeligt. Hr. Collina mødte alle spanierne en efter en før kampen og kyssede Carboni. Til sidst lykønskede de ham alle sammen. Og Carboni, der gik ind i hans skabsrum efter kampen, kom ud uden sin trøje. Jeg vil sende et brev til UEFA i torsdag, bare for at rapportere disse fakta.

Rafael Benitez (Valencia træner)

Mange tak til alle, der er bag denne triumf. Vi mødte et fysisk stærkt hold, meget aggressiv, men vi er vant til denne slags hold i ligaen i Spanien. Efter det første mål var det bare for at beholde bolden, og det gjorde vi ganske godt. Vi er et ægte team, vi arbejder som en blok. Det er summen af ​​kvaliteterne hos alle spillere, der er vores styrke. Vi må holde denne mentalitet så længe som muligt. Lad os nu nyde denne lykke! Straffen og udvisningen? Det er reglerne, det er alt. I en så klar situation, som forhindrer Mista i at scorer, er det normalt.

Miguel Angel Mista (Valencia)

Det er holdet som helhed, der fortjener denne pris. Det var en kompliceret finale, men alt gik godt. Det er resultatet af en sæson arbejde. Holdet var meget godt forberedt fysisk og psykologisk for denne sidste. Vi reagerede på de forventninger, vi havde rejst. Efter denne dobbelte skal vi fortsætte, fodbold er ikke lavet af minder. Hvad angår det spanske udvalg, vil jeg ikke tænke over det i aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *