Bayern går marchere på

Der var en første liga start og et mål for colombianske playmaker James Rodriguez som Bayern München børstede Schalke til side 2-0. Det var måske overraskende, at Bayern dominerede spillet fra start til slut, og søgen efter en syvende på hinanden følgende Bundesliga-krone synes at være på rette spor efter en meget imponerende start til den indenlandske sæson.

En anden sejr har set oddsene ved at Bayern bliver kronet Bundesliga-mestere skåret fra -1800 til -2500. Derudover er Robert Lewandowski, der konverterede straffen til at fordoble Bayerns led mod Schalke, den overvældende favorit til at afslutte termen som topscorer og er prissat til kun -300 for at gøre det.

Der var endelig en sejr for Bayer Leverkusen, der havde startet sæsonen med tre lige tab. De slog Main 1-0 for at løfte sig ud af bordets fod og kan nu se på at opbygge noget momentum og klatre bordet i de kommende uger.

Bayer er helt ude på +25000 for faktisk at vinde ligakronen, men er meget i mixen til at slutte i top fire. De er på kun +137, forud for likeså Schalke (+275) og Hoffenheim (+300), for at opnå feat.