Bayern gør det tre i træk

Bayerns stenede spell synes at være forbi, da den forsvarsmester lukkede kløften på rivalerne Borussia øverst på bordet i sidste weekend. Leon Goretzka og Thiago Alcantara fik målene for München klubben i en 2-1 sejr, som var deres tredje lige sejr.

Men det, der vil have mest tilfredshed med Kovac, var det overbevisende display fra sine spillere, på trods af den relativt snævre målestok. På trods af deres dårlige nylige form truede Mainz de besøgende, især i anden halvleg, men i sidste ende havde de ikke nok i banken til at tage noget fra kampen.

Bayern har nu vundet seks af sine ni ligaudflugter hidtil i denne sæson og bliver nødt til at arbejde på sit lækre forsvar. Holdet indrømmer med en hastighed på over et mål et spil og stærkere sider end Mainz kunne straks straffe dem for sådanne bortfald af koncentrationer på tværs af deres backline.

Ikke desto mindre har gevinsten tjent til at forkorte oddsene på Bayern, der holder sin Bundesliga-krone. Efter at have været på bare -350, finder Bayern nu sig til den kortere pris på -450 for at løfte trofæet, der kommer i slutningen af sæsonen.

Deres næste ligamøde er et hjemmekamp mod Freiburg denne kommende weekend, og det bliver en mester vil meget gerne forvente at vinde. At dømme efter nylige bevis har Bayern fået sin swagger tilbage, og Borussia bliver nødt til at holde sine egne forestillinger op, hvis de skal holde dem i bugt i løbet af de næste par måneder.