Bayern magter forbi Leverkusen

Imens forbliver Bayerns 100 pct. Rekord meget intakt efter en 3-1 sejr over Bayer Leverkusen i løbet af lørdagen. Resultatet fordømte de besøgende til deres fjerde tab i træk, mens Bayern holdt sin to-punkts bly øverst på bordet med relativ lethed, trods at falde bag på bare femte minut.

Resultatet betyder, at Bayern nu har scoret tre mål i alle tre af sine Bundesliga-spil, der spilles hidtil, og så stærkt er deres angreb at holde dem i skak ser en næsten umulig opgave. Med deres evne til at dominere besiddelse og simpelthen løbe modstandere i jorden, kan det være en frugtløs søgning at finde en person med evnen til at stoppe Bayern i deres spor.

Leverkusen holdspillere

Deres sejr i denne weekend har set deres odds på at beholde Bundesliga-titlen skåret fra -1400 til -1800. Den polske internationale angriber Robert Lewandowski kan have været ude af scorebordet denne uge, men på -225 forbliver han den overvældende favorit til at vinde Bundesliga Golden Boot-prisen, kommer i slutningen af sæsonen.

Wolfsburg vil i mellemtiden have været skuffet over at give afkald på deres 100 procent start på sæsonen efter at være holdt til en 2-2-trækning af Hertha Berlin. Klubben sidder tredje i bordet med syv point fra tre spil, men trods det er en positiv start til kampagnen stadig ude på +500 for at blive færdig i top fire.

Omvendt er Leverkusens pris at afslutte i top fire steget en anelse til +150, men klubben har endnu ikke fået et enkelt punkt på tavlen. Ved siden af Schalke har siden tabt alle tre kampe, der spilles hidtil, scorer med mindre end et mål et spil og har allerede lækket otte mål – det er 2.66 mål pr. Kamp.

Arkiverede artikler

De overvældende favoritter til at beholde deres tyske ligakron, sendte Bayern München fuldstændigt Stuttgart 3-0 i sidste weekend for at bevare deres 100 procent start til sæsonen. Robert Lewandowski og Thomas Muller var igen på scoringsblade, da Bayern gjorde det seks point fra seks, med også seks mål scoret.

Derudover har Lewandowski nu seks mål i sine sidste fire spil for de tyske giganter og understreger, hvorfor de forventes at vinde titlen igen, når slutningen af sæsonen. Stuttgart tilbød ringe modstand, og Bayern har nu set deres prisfald til -1400 for at få deres hænder på en syvende efterfølgende Bundesliga-krone.