Bayern med respekt for Manchester

Manchester – Bayern udtænke hævn for nederlaget mod Manchester United i Champions League-finalen i 1999. Men selv ser den ‘kejser’ i den engelske serie mester favoritter i kvartfinalen i dette års Champions League: Briterne er ikke uovervindelig, men måske med Real Madrid i øjeblikket det bedste hold i Europa. Bavarianerne skulle modsætte sig deres evne til at være fuldt under pres. Holdet skal komme med en meget anderledes præstation end hjemme nederlaget mod Werder Bremen. Alle bringer hans bedste præstation til Manchester. Coach Ottmar Hitzfeld (billede, med Jens Jeremies) slår det samme resultat: Bayern ville vise et helt andet ansigt. Et problem for spillerne kunne være følelserne i forbindelse med den endelige fejl for to år siden. Hitzfeld krævede et køligt hoved fra sine skuespillere.

Jens Jeremies tilstår at tænke på nederlaget i Barcelona hver dag. Du kunne klare det, men glem det ikke. Hvorvidt midtbanespilleren er brugt i England, er endnu ikke klar. Han lider af en kapseltræning og en ligamentstamme på højre ankelleddet. Chancerne for Jeremier er øget om aftenen før mødet. Fodboldspilleren deltog overraskende i den endelige træning på stadion “Old Trafford”. Jeremies afsluttede hele træningsperioden og deltog også i finalepræmien i A-Teamet. Thorsten Fink falder ud med en knæskade, så Willy Sagnol og Hasan Salihamidzic var kun midlertidige løsninger som Jeremies udskiftning. Især da “ManU” i modsætning til finalen ’99 mønstring al sin tid låst top duo Roy Keane og Paul Scholes i det centrale midtbane. Kaptajn Stefan Effenberg vil derfor være særlig udfordret i hovedkvarteret. Men kaptajnen forudsagde, at de 67.500 tilskuere på Old Trafford Stadium vil opleve den “ægte Effenberg”: Han satse på et behageligt spil.

De Bayern kan bruge denne gang to kunstnere, der sårede i Barcelona mitlitten på tribunerne: Giovane Elber, som er håb for det vigtige væk mål siden af ​​Mehmet Scholl og Bixente Lizarazu. Verdensmesteren spiller en afgørende rolle. Franskmanden formodes at holde Manchesters superstjerne David Beckham i kontrol. Hitzfeld sagde, at Beckham var en verdensklasse spiller. Han er flået af, men træneren tør Lizarazu for at få ham under kontrol. Jeremie advarede foran lederne i England: Holdet består af elleve spillere i verdensklasse. Frem for alt kræves forsvaret, hvilket ofte har været Bayerns svage punkt denne sæson.

Hitzfeld er ikke afhængig af funktion mod Arsenal tilbage fire, men som i 0: 3 fiaskoen i Lyon på et tre-mand med Kuffour, Andersson og venstre. Manchester er vant til at tage fra hinanden en back fire fra liga-spil på øen, sagde Hitzfeld og tilføjede tre strejdere. Træneren har til “Old Trafford” stadion en god påmindelse: Han har aldrig tabt, i 1997 vandt han semifinalen 1: 0 med Borussia Dortmund, og et år senere var det nok i den gruppe kamp med Bayern til 1: 1. Et uafgjort med et ude mål ville være en god betingelse for Bayern i returbenet i München.