Betalingsmetoder

Transaktionsmuligheder og lette betalinger og udbetalinger er af afgørende betydning, når du forsøger at vælge den bedste bookmaker efter eget valg. Uanset om du allerede er tilmeldt et væddemålsselskab eller forsøger at finde ud af, hvilken du skal tilmelde dig, skal du huske, at uanset hvilke odds og bonusser der tilbydes, skal du altid kunne trække dine penge på en hurtig og nem måde.

Følgende tabel giver dig mulighed for at gennemse blandt alle tilgængelige betalingsmetoder på online bookmakers samt finde værdifulde oplysninger om transaktionsgebyrerne og den tid det tager at afslutte din tilbagekaldelse. Ved at klikke på et betalingsikon (dvs. Paysafecard, Skrill, Neteller) kan du se detaljerede oplysninger om den valgte transaktionsmetode.

Anti Money Laundering

For at forhindre hvidvaskning af penge har EU (direktiv (EU) 2015/849) fastsat strenge regler for transaktioner i væddemålsselskaber. Det betyder, at du kun kan trække dine penge tilbage på samme måde som du plejede at foretage et depositum.

Vær fleksibel

I betragtning af at bookmakere er reguleret under forskellige jurisdiktioner og skal følge forskellige monetære regler, som gælder for hvert land, kan du finde ud af, at nogle bookies pålægger visse betalingsmetoder visse transaktionsgebyrer. Det betyder, at en betalingsmetode sommetider kan være at foretrække for en anden, fordi det ikke vil koste dig et tilbagekøbsgebyr. Det er klart, at visse bookies vil fortsætte med denne praksis uanset lovmæssigt håndhævede forpligtelser, men du rådes til at udnytte enhver betalingsmetode til din rådighed (kreditkort og betalingskort, e-wallers osv.) For at undgå at blive opkrævet for eventuelle tilføjelser gebyrer.

Mest populære betalingsmetoder

  1. Paysafe-kort: Dette er måske den nemmeste og enkleste betalingsmetode. Du kan købe et paysafe-kort på en lang række butikker og modtage en kvittering, der indeholder en kuponkode med 16 numre. Når du indtaster denne kode på bookmakerens hjemmeside, krediteres din konto med det samme beløb du brugte på paysafe-kortet. Det er ideelt for enhver punter, der ønsker at kontrollere, hvor mange penge han indsatser og ikke vil bruge sit kreditkort. Dog accepterer ikke alle bookies paysafe-kort, og du skal huske at hvis du foretager en indbetaling via denne metode, kan du kun hæve dine penge via din bankkonto.
  2. VISA / Mastercard: Du bruger muligvis dit kreditkort til daglige betalinger, da det er langt bedre at transportere mønter og regninger. Hvad du måske ikke ved, er at du kan bruge dit VISA / MASTERCARD kredit- eller betalingskort for at foretage transaktioner på din valgte bookmaker. Du skal blot udfylde visse oplysninger om dit kort på den relevante skærm og fortsætte med din betaling. Det er en af ​​de hurtigste måder at deponere og hæve penge på og i de fleste tilfælde vil det ikke kræve et ekstra gebyr. Væddemålsselskaber minder dig om at aldrig dele detaljerne på dit kort (f.eks. Din PIN-kode), da alt, hvad der er nødvendigt for en transaktion, er CVV-nummeret og den adgangskode, du bruger på din væddemålskonto3
  3. Skrill: Skrill (tidligere kendt som Moneybookers) er en handy e-tegnebog, der kan bruges på stort set enhver bookmaker i verden. Det giver mulighed for højere grænser for dine indskud og udbetalinger, og du vil ikke opkræve ekstra gebyrer. For et lille beløb hvert år kan du få et Skrill Mastercard, som kan bruges til at hæve penge fra enhver automatisk transaktionsautomat (ATM)5
  4. Neteller: Neteller e-wallet kan også bruges på hver bookmaker, men det giver højere grænser sammenlignet med Skrill. I sjældne tilfælde kan en bookie opkræve dig for at bruge Neteller, og i så fald anbefales det at bruge en anden betalingsmetode. Du kan få Net + Mastercard til et bestemt medlemsgebyr og hæve penge fra din konto via enhver pengeautomat i verden5
  5. Paypal: Paypal er den førende online-tegnebog og en af ​​de sikreste og hurtigste måder at flytte penge rundt på internettet. Som enhver anden e-tegnebog kan du bruge Paypal til at indbetale penge på din konto uden ekstra gebyrer, mens tilbagekøb normalt indgås inden for 24 timer. Bettors ved hjælp af PayPal vil have sikkerhed for et velanset selskab, der beskytter deres identitet og midler.