Bookmakers‌ ‌Rating‌

Det første og vigtigste skridt inden du vælger en online bogproducent er at bruge lidt tid på at foretage en detaljeret undersøgelse. Sikker på, odds og bonusser kan synes godt ved første øjekast, men der er mange andre faktorer i spil, du ikke har råd til at springe over. De bedste sportsbøger klarer at kombinere høje odds med pålidelig pålidelighed og normalt modtage high sports betting service ratings. Vores analyse af, hvad der adskiller et topbettingwebsted fra en operatør, omfatter de kategorier, der er angivet nedenfor. Sørg for at skifte mellem fanerne for at finde de bedste fodboldvæddemål efter din smag.

Tegn på en pålidelig bookmaker

Licensudstedende myndighed (Betting Jurisdictions)

Det anbefales på det kraftigste at kontrollere, om det onlinespil firma du spiller eller planlægger at tilmelde dig, er licenseret i en legitim spilmyndighed. I ovenstående tabel kan du finde en hel del af dem, der tilbyder deres tjenester fra mange dele af verden og ikke kun i Storbritannien og afhængigt af territorier. En licens fra en spilkommission giver en garanti til enhver spiller, at et firma kontrolleres grundigt og regelmæssigt og altid giver dig mulighed for at hæve dine penge. En troværdig spilkommission er konstant der for hver spiller ved at give nyttige råd og løse eventuelle konflikter mellem virksomheder og kunder.

År etableret

Næsten meget som i enhver anden forretning, betaler erfaring og troværdighed altid på bookmakere. Et online væddemålsselskab, der har arbejdet på et stærkt konkurrencepræget marked i mange år, vil langt lettere nyde enhver punters præference. Dette skyldes, at det på trods af alle nyankers gode hensigter tager lang tid, før de kan tjene spillemiljøets respekt.

Spillernes bedømmelser / kommentarer

Vi synes, at vi tilbyder en grundig, upartisk og ærlig gennemgang af hver bookmaker. Det er dog via dit initiativ, at vi kan forbedre os selv, samt motivere bookmakere til at tilbyde en bedre og mere rentabel spiloplevelse. Vi opfordrer altid vores læsere til at deltage i hammel‑nyt.dk-samfundet, ikke kun ved at læse vores anmeldelser og artikler, men ved at lade deres stemmer blive hørt. Du er velkommen til at tilbyde nyttige råd på vores hjemmeside og dele enhver positiv eller negativ oplevelse fra enhver bookmaker. Endelig forstår vi, at det er dig, punterne, der deltager i væddemålets aktiviteter, og det betyder først og fremmest din mening.

Odds

Den gennemsnitlige udbetaling kan nærme sig eller endog overstige 95% grænsen for visse kampe. Når du forsøger at finde på hvilken kamp du skal satse på, skal du have set, at oddsene sjældent vil have betydelige ændringer. Udtalte linjer er her for at bevise, at der er en kompileringstjeneste bag alle ulige, og at disse ikke blot kopieres fra et andet bookie eller ved at følge markedets aktivitet. Du kan sammenligne væddemål efter odds på fanen Odds.

Sikkerhed

Alle penge transaktioner garanteres og udføres på en sikker måde. Eventuelle personlige oplysninger, du angiver, forbliver private (dvs. for reklamemails, postmateriale og telefonopkald). Når du beder om en ny adgangskode, er identifikationsproceduren klar og sikker.

Transaktions gennemsigtighed

Når du anmoder om en tilbagetrækning, gennemføres transaktionen inden for fristen (måske endnu tidligere), som er beskrevet på bookmakers hjemmeside. Betting site skal tillade en række betalingsmetoder.

Troværdighed

De bedste online væddemål har stor trafik på Alexa Rank, og deres virksomheds andel på børsen er enten stabil eller stigende.

Vifte af væddemål og markeder

Bogføreren skal i det mindste have 20 + forskellige sportsgrene. Efter alt hvad er meningen med at vælge et hockey-væddemål, der ikke tilbyder fodbold eller tennis? Derudover skal du kunne finde omkring 100 + væddemål markeder i visse kampe.

Brugervenlig hjemmeside

At placere et væddemål skal let udføres og straks bekræftes. Du skal også kunne se din samlede saldo, væddemål og transaktionshistorik samt betalingsmetoder og kundesupportkanaler.

Bonusser / Tilbud

Enhver bonus eller et tilbud krediteres din konto straks efter at du har hævdet det, så længe du opfylder betingelserne. Der må ikke findes nogen fine trykte eller ikke-specificerede regler.

Kunde support

En nyttig og mulig, altid live chat-tjeneste skal eksistere. Alternativt besvares alle sendte e-mails inden for et par timer. Det siger sig selv, at hvis du spiller online med rigtige penge, skal du kunne modtage et hurtigt svar på ethvert spørgsmål.

Tegn på en scam bookmaker

Urealistiske bonus tilbud

Vær opmærksom på eventuelle fristende første indbetalingsbonuser. Nogle bookies som Canbet plejede at tilbyde dem ofte, for at lokke kunderne i at deponere penge og derefter undgåede at give dem dem deres penge tilbage ved at lægge skylden på tekniske problemer.

Ekstremt høje odds

De mest pålidelige asiatiske bookies vil normalt tilbyde udbetalinger tæt på 97%, mens enhver anden bookmaker vil holde sig tæt på en 92-95% udbetaling på hver kamp. Scam bookies er ligeglad med udbetalinger og odds, da de ikke har til hensigt at give dig gevinster. De vil tilbyde ekstremt høje odds, som Gobetgo gjorde tidligere og dagligt gratis væddemål, for at tiltrække så mange spillere som muligt, før de tager fat på alle deres penge og kører for det.

Høje bonusser i begyndelsen af ​​hver sæson

Nogle bookies vil undertiden kun tilbyde meget rentable bonusser kun i august, når de mest populære fodboldligaer er sat til at begynde. Selvom hver bookie har sin egen forfremmelsespolitik, bonusser og andre tilbud