Dortmund dråber tidlige point i titel jagten

Der var dog dårlige nyheder for titellivalerne Borussia Dortmund, da de kun kunne mønstre en goalless draw til Hannover 96. Dortmund ramte træværket to gange, men kunne ikke finde bagsiden af nettet og som følge heraf er faldet bag Wolfsburgs og Hertha Berlin i det ganske vist meget tidlige sæsonbord.

Borussia skød til en 4-1 sejr over RB Leipzig sidste gang, og da der aldrig havde været en goalless-træk mellem Hannover og Dortmund tidligere, blev det antaget, at yderligere tre point ville blive klokket op denne gang også. Men faldet point så tidligt i sæsonen har set deres pris for at vinde titlen stiger lidt, fra + 900 til +1200.

Og det kunne have været værre for Borussia, hvis Hannover havde en sen chance for at snatch en vinder. Klubben forbliver på bare -500 til at slutte i top fire, men uden en ligatitel siden 2012 og en skuffende fjerdeplads i sidste sæson, ventede Lucien Favre at montere en alvorlig udfordring for Bayerns dominans i de kommende måneder.

Deres største håb om mål ville se ud fra den spanske angriber Paco Alcácer, med den 25-årige på +1600 for at vinde landets Golden Boot-pris. Kun Bayerns Robert Lewandowski (-250) er foran ham i væddemålene.

Næste op for Borussia er et hjemmespil mod Eintracht Frankfurt, når den internationale pause er ude af vejen. Eintracht er bare et punkt bag Borussia i bordet, men dette er virkelig et spil Dortmund skulle vinde, hvis de har ægte håb om at udfordre Bayern øverst på bordet i de kommende måneder.