Dortmund ser snævert af Werder Bremen

Borussia Dortmund fortsatte sin ubesejrede start til den indenlandske kampagne med en smal 2-1 sejr over Werder Bremen i sidste weekend. Efter at have kun formået at afslutte fjerde sidste sæson, har Dortmund vundet 12 og trukket tre af sine 15 kampe i denne liga og er ni point fri for Borussia Mönchengladbach og Bayern München, der sidder henholdsvis anden og tredje.

Spanskspiller Paco Alcácer åbnede scoringen, og hans 11 mål har været med til Dortmunds blærende start til sæsonen. Marco Reus tilføjede et sekund, før Max Kruse fik et mål tilbage for gæsterne, men det var ikke nok at tage noget fra spillet eller stoppe Dortmund i deres spor.

Borussia har nu vundet seks ligakampe i træk, og de har slået deres skridt med aplomb. De er den eneste ubesejrede side i divisionen, og de er de førende scorers, med 41 mål, med en vis afstand. Som tidligere nævnt, hvis noget er sandsynligt at smide dem ud kilter det kunne være deres mindre end konsekvent backline.

Men en sjette liga-sejr på række har set deres odds på at løfte Bundesliga-titlen forkortet igen. Efter at have været på -150, er Dortmund nu lige ved at -163 for at bryde kronen fra Bayern München’s greb, og i betragtning af den måde, de har spillet i de seneste uger, er de helt sikkert mere end i stand til at trække af feat.

Næste op til bordet toppere er en tur til at kæmpe Fortuna Düsseldorf, som sidder tredje fra bunden med kun tre sejre og 12 point til deres navn. Det skal være en syvende sejr i træk for de nuværende liga-ledere.