Dortmund vinder igen for at holde bly

Jadon Sancho slået ind i en inspireret præstation som liga-leder Borussia Dortmund slog Hannover 96 5-1 i sidste weekend. Marco Reus var et af navnene på scoringsbladet, da han kom tilbage efter en ankelskade, og Lucien Favre’s side viste intet tegn på at glide i det, der bliver til en af de mest spændende titeljagter i den europæiske sæson – Bayern måtte have den økonomiske magt, men lige nu er det Borussia, hvis konsistens har givet dem mulighed for at opbygge en seks-point fordel.

Dortmund har vundet 15 af 19 league spil spillet indtil videre og har kun tabt en gang, et chok modsat Fortuna Dusseldorf. De scorer på over 2,5 mål pr. Spil, men som tidligere nævnt, hvis noget sandsynligvis vil koste dem den hjemlige krone, vil det være deres lækre forsvar – de indrømmer i øjeblikket med et mål et mål et spil.

Den måde, hvorpå de scorer, har hidtil betød, at lækage det ulige mål her eller der har betydet lidt. De er de førende scorer i divisionen med en vis afstand.

Og denne seneste sejr har reduceret deres odds ved at hævde Bundesliga-kronen kommer slutningen af sæsonen. Efter at have været på +100, er Borussia nu på bare -110 for at afslutte toppen af bunken og givet den måde, de har spillet indtil videre i denne sæson, ser de god værdi for væddemålet.

Næste op for dem er en vanskelig tur væk til Eintracht Frankfurt, men lige nu er opgaven klar. De skal holde op med tre point, især nu, da Bayern München synes at have fundet sin form.