Nye‌ ‌bookmakere‌ ‌

Hvis du som vi altid søger nye bookmakere til at prøve og nye tilmeldingsanmodninger til at gøre krav på, behøver du ikke se længere. Vi noterer de nyeste væddemålssider for at komme ind i online sportsbetting landskabet i henhold til feedback fra både professionelle og daglige spillere. Hvad vi bringer til bordet er de bedste friske bookies, som alle testes af vores ekspertgruppe sammen med tips om, hvilke boghandlere du bør undgå i alle tilfælde.

Fuld liste over nye bookmakere

Listen ovenfor giver dig mulighed for at se en præsentation af hver ny bookmaker evalueret efter mere end et dusin forskellige parametre. De vigtigste af disse er:

Etableringsåret, som et bookie, der har været til stede i længere tid, giver os mulighed for at få mere feedback og gøre en meget klarere evaluering.
Dets licens eller tilsynsmyndighed. En UKGC- eller MGA-licens er naturligvis et tydeligt sikkerhedssignal, men der er mange bookies, der er reguleret af mindre kendte myndigheder, der praler med store odds og hurtige betalinger.

Gennemgå status. Dette er vores egen gennemgangsformel, der er delt mellem bookmakere, der enten er anmeldt eller i øjeblikket under review. Du kan finde flere detaljer om vores gennemgangssystem i slutningen af ​​nedenstående tabel.

Hvordan vores nye bookmakers review system fungerer

De tre gennemgangskategorier ovenfor er afhængige af ethvert vigtigt aspekt, som en spiller skal tage hensyn til, inden han tilmelder sig en ny bookmaker. Selv om du kan se en omfattende sammenfatning af disse parametre, for at summere ting op betyder hver af dem:

Anmeldt. Disse nye sportsbøger er blevet vejet og målt af vores team af eksperter og anbefales stærkt. De prale af meget hurtige betalinger, en let hjemmeside, der nemt kan nås via mobil og har introduceret visse væddemålsinnovationer.

Under gennemsyn. Disse bookies har dukket op på vores radar, som de normalt er foreslået af vores samfund. Vi har endnu ikke foretaget en klar evaluering af dem og har som følge heraf ikke offentliggjort en detaljeret gennemgang for at skitsere deres styrker og svagheder.

Seneste bookmakere gennemgået

Dette afsnit indeholder alle vores nyligt anmeldte bookmakere, der ikke nødvendigvis er etableret i de seneste tre år. På samme måde som de nye bookies på listen ovenfor, kan du forvente at finde det samme niveau af kvalitet med hensyn til service og sikkerhed, sammen med gode odds og forskellige markeder. Du kan tjekke vores ærlige anmeldelser for at finde detaljer om alle de seneste bookmakere fra Storbritannien og andre lande med specifikke vurderinger af deres pålidelighed, udbetalingsrate, mobil venlighed og anden nyttig info.

Nye bookmakere vs etablerede sportsbøger

Sikkert kan ingen fejl dig for at tilmelde dig på etablerede operatører som Bet365 eller Bwin, da der er visse mærker, der har bevist, at de kan stole på. Men at gå glip af nogle nyligt tilføjede sportsbøger kan betyde at gå glip af nogle flotte funktioner og endda rentable muligheder.

Højere odds

Det er almindeligt kendt, at nogle velkendte online sportsbøger er forblevet i virksomheden ved blot at udligne store overskud gennem høje provisionsrenter. Et simpelt blik på vores top bookmakers odds side skal gøre det nemt at forstå. På den anden side er der mange nyere bookie-tilføjelser, der giver højere odds sammenlignet med deres ældre kolleger, da de søger at øge deres spiller base.

Sportsbook bonusser og kampagner

Denne er ret ligetil. Tænk på en ny bookmaker som en helt ny nabolagsbutik. Den sædvanlige tilgang er at tilbyde nogle billige varer for at tiltrække nye kunder, hvilket faktisk er gratis penge i tilfælde af nye online bookies. Derfor vil du ofte se en frisk sportsbog tilbyde en 200% velkomstbonus eller en no deposit sign-up bonus, mens en mere etableret operatør kun vil tildele en matchet gratis væddemål.

Mobil venlighed / Nye innovationer

Det er sikkert at sige, at en ny operatør vil udnytte alle de nyeste teknologier, da de sigter mod en yngre publikum, der kan lide at satse på farten gennem mobile enheder. Det er derfor, du ofte finder nogle af de hurtigste og mest stabile mobilapps på nogle nyere bookies. Derudover vil du se nogle innovative markeder og friske sportsgrene, især esports, der er yderst populære blandt årtusinderne.

Nye bookies: 5 ting at passe på

At vælge en ny bookmaker er ingen gåtur i parken, da der er mange forskellige aspekter, du skal passe på for at finde den bookie der passer til dine behov. De 5 vigtigste faktorer er.

1. Overfladen af ​​betalinger & Udbetaling hastighed

Sandsynligvis den vigtigste faktor ved valg af både nye online bookmakere og etablerede. Du skal simpelthen være i stand til at indbetale og udbetale med din foretrukne bankmetode, herunder mobilbetalinger og naturligvis modtage dine penge så hurtigt som muligt.

2. Sikkerhed og troværdighed

Ikke alle nye bookmakere er helt uklare, da mange operatører vil lancere nye mærker for yderligere at forbedre deres markedsandel. Disse bookies deler det samme høje niveau af kundeopmærksomhed og sikkerhed, hvilket betyder, at de kan stole på.

Det vi dog insisterer på, er at kontrollere vores anmeldelse af et nyt væddemål for at få så meget viden som muligt før du beslutter dig for at tilmelde dig eller vælge en anden bookie.

3. Forordning og licenser

Du kan tjekke dette på to måder. Du kan enten besøge vores gennemgangsside og kigge efter den lovgivende myndighed og de lokale licenser på hvert websted, eller besøge booket direkte og kigge efter de specifikke badges nederst på hjemmesiden. Som en tommelfingerregel kan du forvente, at europæiske licenserede bookmakere bliver strengere reguleret.

4. Mund til mund

Bortset fra vurderinger og ekspertudtalelser er den mest ærlige og nøjagtige måde at evaluere en bookie simpelthen på spillerens oplevelse. Det er ved at satse regelmæssigt, at du kan se mere detaljeret hvilke væddemålssider, der vil behandle dig retfærdigt, og hvilke vil forsøge at bedrage dig. Se altid efter sådanne kommentarer fra andre bettorer, da de i næsten alle tilfælde er upartiske og detaljerede.

5. Gennemgå vurderinger

Dette er også ret nemt at forstå, da jo højere en ny bookmaker scorer i gennemsnit, jo bedre sportsbook tilbyder de, og jo sikrere de forventes at være. Husk at tjekke alle spillerklassifikationer for at finde ud af, hvilken bookie passer dig bedst.

Nye britiske bookmakere

Du kan måske undre sig over, hvad vi klassificerer en ny britisk bookmaker. I øjeblikket er der 900 + aktive UKGC Sports Betting License Holders med dette nummer vokser hvert år. Vi på bookmakers.bet klassificerer en bookie, der opererer i Storbritannien som en “ny britisk bookmaker” først efter den dato, hvor de købte deres UKGC-licens. Heldigvis nok er det britiske gambling landskab et af de sikreste i verden, da det er strengt og tilstrækkeligt reguleret. Det betyder, at hvis en bookie formår at opnå en licens, er det næsten uden tvivl en legit og sikker operatør. Endelig skal du bemærke, at vores liste opdateres ofte, da vi vil tilføje en ny bookie, så snart de får en britisk gambling licens. I en periode på 12 måneder vil vi så fjerne disse nyligt bogførte bookies og placere dem på vores generelle rating side.

Nye amerikanske venlige sportsbøger

Trin 1 i at vælge en ny amerikansk sportsbog er at søge gode odds. Det er trods alt essensen af ​​sportsvæddemål. Højere odds på en ny sportsbog betyder flere penge i banken hver gang du vinder. Du kan enten tjekke oddsene manuelt eller sammenligne den gennemsnitlige udbetaling på vores top bookmakers odds side. Dit andet skridt er at finde, hvad vi klassificerer som virkelig generøse kampagner. Mange nye amerikanske sportsbøger hævder at de tilbyder de bedste velkommen tilbud eller genindlæsning tilbud, du bør ikke gå glip af. Selvom det kan være rigtigt, at du kan få en generøs tilmeldingspakke, er det ofte tilfældet, at overdragelsesvilkårene gør konverteringen af ​​bonuspenge til inddragelige midler ekstremt hårde. Derfor foreslår vi stærkt, at du er opmærksom på væddemålskravene til en velkomstbonus i en hvilken som helst USAs seneste sportsbog. Sidst men ikke mindst er at besvare det alders lange spørgsmål, betaler sportsbooken faktisk, da dette er et problem, er mange amerikanske bettorer alt for bekendt med. Mange websteder vil angiveligt tilbyde store odds, men vil ikke respektere deres forpligtelse, når det kommer til udbetalinger. Du kan forvente, at sådanne websteder vises på vores Scam-kategori i tabellen ovenfor.

Nye bookmakere i Tyskland

Mange bookies har lavet deres indgang i Tyskland i det forløbne år, men ikke alle er optimeret til det lokale marked. Det siger sig selv, at du skal fokusere på dem, der har dansk kundesupport, da det er meget lettere at få et hurtigt og korrekt svar på dine spørgsmål. En anden vigtig faktor er skattepligtige gevinster. Som vi alle ved, vil væddemål på nogen af ​​de landbaserede butikker i Tyskland pådrage sig en 5% skat på enhver vundet indsats. Et lille antal tyske online bookies opretholder også denne skat for at overholde de forskellige interstate regler. Selvfølgelig er denne 5% reduktion af mulige gevinster en byrde vi alle kan leve uden, derfor søger vi altid de legitiske tyske nye bookmakere, hvor vi kan spille skattefri. Endelig er et af de mest almindelige problemer, tyske bettorer står over for, at finde en pålidelig bookie. Dette kan nogle gange blive endnu værre med nye operatører, der kun er bekymrede for scamming spillere fra deres penge. En af de sikreste måder at undgå at blive snydt på er at søge bookies, der har fået et sikkert licens, som MGA og UKGC.

Nye bookmakere i Holland

Nederlandene er på vej mod kommende lovændringer, så det er lidt svært at finde en bookmaker, der i øjeblikket opererer lovligt i Holland. Dette skyldes, at den lokale spilmyndighed har mærket alle udenlandske operatører som ulovlige. Der er dog ikke truffet egentlige skridt for at forbyde adgang til dem, bortset fra de websteder, der tilbød deres sportsbøger på hollandsk. Loven forventes dog at ændres i 1. januar 2019 til et reguleret licenssystem. I modsætning til andre utilstrækkeligt regulerede markeder er der dog ingen begrænsninger for de betalingsmetoder, du kan bruge, da det afhænger af hvilke bankvalg en ny bookie vil acceptere. Under alle omstændigheder kan du forvente en ny bookmaker at acceptere indskud og udbetalinger via kredit- / indbetalingskort, Paysafec-kuponer, Paypal og bankoverførsel. Endelig er der ikke skat på dine gevinster, da Kansspelautoriteten ikke har foretaget nogen ændringer af den eksisterende spillove. Dette er tilfældet med både etablerede operatører og nye bookmakere.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du tjekke de mest almindelige spørgsmål bettors spørge på internettet om nye bookmakere. Dette afsnit opdateres jævnligt i henhold til de seneste forespørgsler, du spørger os om på live chat og e-mail-kanaler.

Hvilke sportsgrene er mest populære hos nye bookmakere?

Selvom fodbold er kongen af ​​alle sportsgrene, er mange andre sportsgrene og markeder begyndt at stige hurtigt. Hestevæddeløb gør en imponerende tilbagevenden, MMA lukker hurtigt ind på boksning, mens esports forventes at udgøre 1,8 mia. Dollars i omsætningen inden 2020.

Hvor mange nye sportsbøger kan jeg deltage?

Der er ingen grænse for dette nummer, da du får lov til at deltage i så mange væddemål som du vil. Uanset at vi råder dig til altid at satse ansvarligt og ikke gå overbord med spil.

Anbefalede indbetalingsmetoder

I løbet af årene er vi nødt til at opdage, at e-wallets, især Neteller og Skrill, tilbyder den bedste kombination af hurtige tilbagekøb uden ekstra omkostninger. Mange andre ewallets stiger, med Trustly, Paypal og Payeer bliver hurtigt stærke favoritter blandt bettors. Hvis du tilfældigvis er en amerikansk spiller, kan du dog se dine betalingsmetoder være begrænsede. Vores sikreste, hvis ikke hurtigste, ville valget være en cryptocurrency betaling som Bitcoin, da det vil holde din anonymitet.