Tilmeld bonus

Næsten hver bookmaker tilbyder velkomstbonuser ved oprettelse af en ny konto. Ræsonnementet bag det er at belønne nye spillere for at vælge den specifikke bookie og give dem også et ekstra incitament til at foretage et indskud og starte væddemål. Det mest almindelige velkomsttilbud er Sign Up Bonus, der tilføjer en bestemt procentdel af bonuspenge til din første indbetaling, der kan variere fra 50% til 200% afhængigt af sportsbook. Du kan også modtage en velkomstbonus i form af en risikofri indsats eller et tilmeldingstilbud, hvor du låser op for visse dele af din bonus ved at satse et bestemt beløb. En matchet indsats er det populære britiske tilmeldingstilbud, hvor bookie vil give dig din indsats tilbage, hvis du mister dit første spil.

Velkomstbonustyper

Indbetalingsbonus

Hver sportsbook tilmeldingsbonus aktiveres straks, så snart du foretager din første indbetaling. Denne type sportsbook-bonus er tilgængelig i næsten alle bookies og betragtes som en grundlæggende faktor for alle spillere for at kunne registrere sig på en bestemt bookmaker. Husk dog, at selv om der er en række procentdele, der tilbydes, er der altid en grænse placeret på det bonusbeløb, du kan modtage. For eksempel præciserer mange væddemål websites, at de tilbyder en 100% bonus på din første indbetaling, som ikke kan overstige € 100.

Velkomstbonus

I stedet for at tilbyde en procentdel på din første indbetaling, kan nogle bookmakere give dig en vis mængde penge for at øge din konto som en engangs velkomstbonus. Denne kampagnepolitik var populær i det sidste årti og blev betragtet som en af ​​de bedste bookmakere tilbud med nogle væddemål virksomheder stadig bevare det. I de fleste tilfælde kræver det langt færre begrænsninger end et typisk 100% depositum. For eksempel behøver du ikke at rulle over en sportsbog 100 procent bonus før du kan trække dine penge.

Gratis indsatser

Dette er en anden form for velkomstbonus og muligvis den mest brugervenlige. Du får en vis sum penge (varierende fra € 5 til € 30 afhængigt af dit depositum), der kan bruges til at satse. Normalt kan denne free bet-bonus kun placeres på visse typer væddemål (for eksempel udelukker nogle bookies 2-vejs markeder som asiatiske handicap eller over / under), men i de fleste tilfælde, hvis du vinder, kan du straks trække sig tilbage. Det betragtes let som en af ​​de bedste tilmeldingsbonuser i sportsvæddemål, med mange bookies der tilbyder det.

Matchede væddemål

Matchede væddemål er de seneste typer bonusser på bookmakers ‘kampagner. Deres regler er ret lige, da du sætter en indsats fra dine egne penge op til en bestemt grænse (normalt ikke over 30 €), og hvis du taber, vil bookmakeren refundere din indsats. Som følge heraf kan du kun gøre krav på din bonus, hvis du taber, men dette giver et sikkerhedsnet, der giver dig mulighed for at dirigere risikere valg.

6 Nøglepunkter, før du vælger din tilmeldingsbonus

Rollover: Måske den mest afgørende faktor i en Tilmeldingsbonus. Omslaget påvirker hvor mange gange du skal satse på bonusen og dit første indskud, før du kan trække det tilbage. Overgangen varierer fra en bookmaker til den anden og afhænger af bonusbeløbet. Generelt anvendes en 3x rollover restriktion, men nogle bookies kan kræve en 5x rollover, før du kan gøre en tilbagetrækning. Under alle omstændigheder skal du huske, at det til tider er bedre at få en mindre bonus med en lavere overgang, da det giver dig mulighed for at trække dine penge hurtigere.

Minimum odds: Når du modtager en gratis indsats, skal du sørge for at opfylde alle kriterierne før du placerer din indsats, da nogle bookmakere måske har en minimumsbetinget restriktion. For eksempel betragter de fleste bookmakere ikke væddemål på 1,10 odds som gældende for indsatskravene. Disse odds kan variere, da nogle væddemål kan kræve lige odds (1/1 eller 2.00), mens andre kun accepterer meget højere odds.

Indbetalingsmuligheder: Det er vigtigt at læse bonusbetingelserne grundigt, inden du foretager et depositum. Nogle bookmakere vil kun tilbyde bonusen på specifikke betalingsmetoder, normalt med kreditkort eller bankoverførsel. Dette kan udelukke e-wallets som Neteller eller Skrill, så sørg for at læse fine print på bonusbetingelserne.

Markeder og væddemålstyper: Som nævnt ovenfor kan din bonus kun bruges på bestemte væddemålsmarkeder, ifølge hver bookmakers politik. I de fleste tilfælde vil du få lov til at satse på ethvert tilgængeligt marked før starten af ​​en kamp, ​​mens live events eller særlige markeder som asiatisk handicap ikke kvalificerer. Disse begrænsninger er tydeligt angivet på vilkårene for bonusen.

Kampagnekoder: Nogle bookmakere muligvis ikke aktiverer tilmeldingsbonussen, når du foretager din første indbetaling. Før du kan gøre krav på det, skal du udfylde en promo kode, som normalt sendes via e-mail. Du kan så aktivere din første indbetaling bonus på “tilbud” feltet på bookie hjemmeside.

E-mail-aktivering: Sørg for at udfylde en korrekt og aktiv email på din booket-konto. De fleste bookmakere sender normalt en email med et aktiveringslink, du skal følge, før du kan gøre krav på bonusen. Disse e-mail aktiverings tilbud er fælles for andre typer af bonusser, som f.eks. Loyalitetsbonus eller Reload Bonus.